Tak for din e-mail.

SPAMfighter virker ikke på den måde. Vi blokerer aldrig for bestemte e-mail adresser eller domænenavne.

Da spammerne hele tiden skifter adresser, ville det aldrig virke for os. Sjældne gange bliver et almindeligt nyhedsbrev stoppet af vores brugere, og det er selvfølgelig uheldigt. Men der er som regel en årsag til det, og det kan være, at det er for svært at afmelde sig eller at brugeren ganske simpelt ikke ved, hvorfor de får nyhedsbrevet.

Derimod har du selv mulighed for at blokkere for email adresser og domæner igennem Afvis i :
"Mere" > Afvis > domæne

Du kan altid få et overblik over dine egne afvisninger hvis du gør således :
"Mere" > Indstillinger > Afviste / Godkendte > Bloker Domæne > Åben

Men disse indstillinger vil KUN ske lokalt på din maskine