Bedankt voor uw e-mail.

SPAMfighter werkt niet door het blokkeren van e-mailadressen en domeinnamen.
Omdat de spammers regelmatig hun e-mailadressen veranderen, dus het bovenstaande zal geen concrete oplossing zijn voor het probleem.

Telkens wanneer een e-mail ontvangen is door 1 van onze vele gebruikers, beslissen zij of dit spam is of niet. Als genoeg gebruikers denken dat dit spam is, wordt het gefilterd voor al onze gebruikers. Soms worden normale nieuwsbrieven geblokkeerd, maar dit gebeurd vaak doordat het te moeilijk is om hiervan uit te schrijven of omdat mensen niet weten waarom ze dit ontvangen. In dit geval kunt u deze nieuwsbrieven ''deblokkeren'', die ze weer toestemming geven dat deze weer in uw Inbox arriveren.

U heeft wel de mogelijkheid om zelf de domeinen te blokkeren in SPAMfighter, klik op ''Meer'' -> ''Zwarte Lijst -> ''Domein''
U kunt altijd een overzicht van uw geblokkeerde domeinen hier zien: ''Meer'' -> ''Opties'' -> ''Filters'' -> ''Zwarte Lijst''