Hvis du vil tilføje en adresse til din afvis/godkend liste, skal du følge denne vejledning:

Markér e-mailen med den adresse du vil afvise/godkende. Tryk på "Mere" i SPAMfighter værktøjslinien og vælg "Afvis" eller "Godkend". Herefter kan du vælge om du vil afvise/godkende en specifik e-mail adresse eller alt post fra hele domænet.

For at være sikker på at alle i dit adressekartotek kan sende mails til dig, uden at blive taget af SPAMfighter, skal du importere dem til din godkendt liste.
Gå til "Mere" -> "Indstillinger" -> "Regler" -> "Afviste og godkendte" -> "Godkend e-mailadress" -> "Importér"
Vælg dit adresse kartotek i dropdown menuen
Afkryds dine kontakter med "Check alle" og klik på "Tilføj" samt "Anvend".

Hvis du får et pop-up vindue, som tilbyder dig at opgradere til SPAMfighter Pro, er det fordi du har overskredet begrænsningen på 5 afviste/godkendte adresser, som er i den gratis udgave.
Det kan løses ved, at du enten køber SPAMfighter Pro eller sletter nogle af de adresser du har afvist/godkendt.
Dette kan du gøre ved at gå til: "Mere" -> "Indstillinger" -> "Filter"