Om een adres op de zwarte of witte lijst te zetten, doe het volgende:

Selecteer het adres. Klik op 'Meer' in de SPAMfighter taakbalk en klik op 'witte lijst' of op 'zwarte lijst'. U kunt nu kiezen of u alleen het adres of het hele domein op de lijst wilt zetten.

Om er zeker van te zijn dat u alle mail van uw contacten ontvangt kunt u uw contacten in de witte lijst importeren. Ga naar 'Meer' en naar 'Opties' aan de linkerkant klikt u op ''Filters'', vervolgens klikt u op ''Witte lijst'', klik op ''Importeren'' selecteer alles en klik op ''OK''.

Als u een pop-up krijgt om te upgraden naar SPAMfighter Pro, omdat u meer dan 5 adressen op de lijst heeft staan. U kunt dit oplossen om SPAMfighter hier aan te schaffen, of door een aantal van u adressen te verwijderen uw Witte/Zwarte lijst. Als u adressen wilt verwijderen, ga naar ''Meer'' -> ''Opties'' -> ''Filters'' -> en dan kiest u voor Witte of Zwarte lijst en daar verwijdert u de adressen.