SLOW-PCfighter og FULL-DISKfighter er 2 fuldstændigt forskellige programmer:

SLOW-PCfighter
Når man kører en rensning med SLOW-PCfighter er det Windows registreringsdatabasen der bliver ordnet. Windows registreringsdatabasen er "hjernen" i din computer og det er derfor vigtigt at den bliver holdt ren så den ikke bliver fyldt med informationer om filer der ikke længere eksisterer på computeren eller ligegyldig information som kun er medvirkende til at sænke hastigheden på computeren uden at det har nogen gavnlig virkning. Dette vil oftest medvirke at din computer kører hurtigere og mere stabilt da den ikke spilder tid på at lede efter filer der ikke længere eksisterer eller læser gennem information der ikke længere er relevant.

SLOW-PCfighter hverken finder eller sletter filer uden for registreringsdatabasen, så som billeder, film eller andre filer af denne type.

FULL-DISKfighter
FULL-DISKfighter er et program du kan benytte til at finde, og slette, filer på din computer som ikke er nødvendige at have liggende længere. Dette kan være midlertidige filer som programmer skaber under installationen eller som backup - nogle programmer "glemmer" at slette disse filer når de ikke længere er nødvendige.

Herudover giver FULL-DISKfighter dig nogle værktøjer som kan hjælpe dig med at gennemgå din computer og finde filer over en bestemt størrelse eller dupletter af filer og herved kan du muligvis få frigivet endnu mere plads på din computer. Du skal dog i disse tilfælde være sikker på at du ikke får slettet nogle filer du ønsker at gemme da FULL-DISKfighter ikke ved hvad filerne der findes ved disse typer skanninger laver på din computer eller om det er nødvendigt at de ligger forskellige steder.

Endeligt kan den fulde version af FULL-DISKfighter organisere filerne på din computer så de bliver tilgået hurtigere.