For at aktivere din SPAMfighter produktnøgle skal du blot gøre følgende:
* Åbn dit email program og find SPAMfighter værktøjslinjen.
* Tryk Mere -> Tilføj produktnøgle
* Indtast din produknøgle (du kan finde produktnøglen på din faktura):
* Tryk på Tilføj produktnøgle.
Kan du ikke trykke på knappen Tilføj produktnøgle, efter at du har indtastet din produktnøgle, har du kommet til at taste forkert et sted. For at undgå tastefejl kan du markere produktnøglen, kopiere den og sætte den ind i det første felt.

* Genstart dit email program og SPAMfighter vil være opgraderet til Pro versionen.