Om uw SPAMfighter licentiecode te activeren, gaarne het volgende uitvoeren:

* Zoek de SPAMfighter werkbalk in uw e-mailprogramma (Outlook/Express, Windows Mail of Thunderbird).
* Klik op Meer ->
Voer uw licentiecode in
* Voer uw licentiecode in (u kunt de licentiecode op uw factuur vinden).
* Klik op Voeg productsleutel toe om uw licentiecode op te slaan

Als de knop Voeg productsleutel toe niet klikbaar is, nadat u de licentiecode heeft ingevoerd, betekent dit dat u de licentiecode foutief heeft ingevoerd. Om typfouten te voorkomen, raad ik u aan om de licentiecode van de factuur te markeren, kopieren en dat u het vervolgens in het lege veld in het programma plakt.

* Herstart uw e-mailprogramma en SPAMfighter zal naar de Pro versie worden opgewaardeerd