För att aktivera SPAMfighter PRO, var vänlig gör följande:

* Gå till SPAMfighters verktygsrad i ditt e-mailprogram (Outlook/Express, Windows Mail eller Thunderbird).
* Välj "Mer" => "Lägg till produktnyckel" (om du inte ser detta under "Mer", var vänlig uppdatera SPAMfighter)
* Skriv in produktnyckeln - du kan hitta den på fakturan vi skickade till dig
* Klicka på "Aktivera" för att spara produktnyckeln.
Om det finns en röd linje under hela eller del av produktnyckeln och "aktivera"-knappen inte är klickbar, så är det något fel med din produktnyckel. Var vänlig korrigera den och försök igen!

Starta om din mailklient och du har tillgång till SPAMfighter Pro.