Jag är ledsen över att höra att du har dåliga erfarenheter av vårt program och tyvärr kan jag inte säga vad som orsakar att du får mer skräppost. Det kan finnas flera saker som orsakar ökning av skräppost såsom dina surfvanor, vilka e-postmeddelanden du öppnar, var du har registrerat dig, vad dina kontakter gör för att skydda din integritet, om det finns virus som sprids via e-post, om du har drabbats av spionprogram, etc.

Vi kan försäkra dig om att anledningen inte är SPAMfighter, oavsett om du använder Pro eller Standard. Detta program filtrerar skräppost åt dig, och kommer aldrig att sälja din e-postadress eller lämna ut den till någon. Du kan rapportera ny skräppost genom att välja ut ett mail och klicka på "Blockera".