Hartelijk bedankt voor uw e-mail.

Het is voor ons niet te achterhalen waarom u meer spam ontvangt.

Uw surfgedrag is niet bekend, we weten niet welke mails u opent, wat uw contacten doen om uw privacy te beschermen, waar u zich geregistreerd heeft, of er virussen de ronde doen, etcetera etcetera.

Het enige wat we voor u kunnen doen is er zo veel mogelijk uit filteren. Wij kunnen u verzekeren dat dit niet door SPAMfighter wordt veroorzaakt. Het maakt niet uit of u de Pro of standaard versie gebruikt, dit programma filtert spam e-mails voor u, en zal nooit uw e-mail adres verkopen of het doorgeven aan derden. Doorglippende spam kunt u rapporteren door het te selecteren en op 'Blokkeren' te klikken.