* Kör detta verktyg för att försäkra dig om att alla SPYWAREfighter-filer tas bort: http://download.spamfighter.com/SPYWAREfighter/Tools/SWFRemover.exe

Starta om din dator

* Ladda ner och ominstallera SPYWAREfighter här:
https://www.spamfighter.com/SPYWAREfighter/
Om du köpte en produktnyckel behöver du skriva in den igen så här:
* Gå till "Start -> Program -> Fighters -> SPYWAREfighter -> SPYWAREfighter"
* Klicka på "Konto" i den vertikala menyn till vänster
* Expandera "Köp SPYWAREfighter" genom att klicka på den lilla vita knappen
* Fyll i din produktnyckel, du kan hitta den i din faktura, och klicka på "Lägg till produktnyckel"

Ditt SPYWAREfighter är nu reaktiverat och fullt funktionellt.