Om het probleem op te lossen, gaarne het volgende uitvoeren:

Verwijder SPYWAREfighter d.m.v. het configuratiescherm:
* Ga naar ''Start'' -> ''Configuratiescherm'' -> ''Software'' (Vista: ''Programma's en onderdelen)
* Vind en selecteer SPYWAREfighter en klik op ''Volgende''
* Markeer het hokje ''Persoonlijke instellingen verwijderen''
- Klik nu op ''Verwijder'' en beindig de gids.

Om er zeker van te zijn dat alles verwijderd is, download en voer het volgende programma uit:
http://download.spamfighter.com/SPYWAREfighter/Tools/SWFRemover.exe

Herstart uw computer

* Download en installeer SPYWAREfighter van de volgende locatie: http://download.spamfighter.com/spywarefighter/spywarefighter.exe

Als u het programma gekocht heeft dan dient u uw licentiecode opnieuw in te voeren, u kunt dit op de volgende manier doen:
* Ga naar "Start" -> "Alle Programma's" -> ''Fighters'' -> "SPYWAREfighter" -> "SPYWAREfighter"
* Klik op ''Account'' in het verticale menu aan de linkerkant
* Klik op de pijltjes naast ''Koop SPYWAREfighter''
* Voer uw licentiecode in, u kunt hem vinden op uw factuur en klik op ''Licentiecode Toevoegen''.

Uw SPYWAREfighter is nu volledig geactiveerd en klaar gebruik.