Tak for din mail.

Vores pop-ups har forskellige formål, og bruges til at få direkte kontakt til vores kunder, foruden e-mails, da budskabet er målrettet og brugerbestemt.
Pop-ups benytter vi blandt andet som service-meddelelser for hvornår en trial udløber eller hvis dit program ikke er aktiveret med en produktnøgle.
I andre tilfælde har vi nogle specielle kampagner med gode priser på vores produkter, som giver mulighed for at du kan købe en licens med rabat, som ikke findes andre steder.

I vores terms and conditions, license agreement og disclaimer har vi skrevet meget tydeligt, at hvis man har vores software installeret, accepterer du at modtage nyheder om vores produkter, opdateringer eller informationer omkring SPAMfighter via mail og pop-ups, hvilket ikke kan afmeldes.
Benytter man en PRO-version, vil man modtage færre e-mails og pop-ups. Vi er på nuværende tidspunkt i færd med at nedskære mængden af pop-ups du modtager, hvilket du måske vil kunne mærke snarest.

Vi ser naturligvis gerne, at vores meddelelser igennem pop-ups og e-mails balanceres på en grænse så de ikke generer dig unødigt.

Jeg håber dette forklarer vores brug af pop-ups og e-mails bedre.

Lad mig venligst vide hvis du har flere spørgsmål.