Tak for din e-mail.

SPAMfighter er et gratis spam filter.
Det betyder, at du ikke skal betale så meget som en øre af dine hårdt tjente kroner for at bruge det.
Dog bidrager gratisbrugerne med at sprede det glade budskab, ved at der kommer en SPAMfighter besked i bunden af udgående mail og en reklame i Outlook/Express.
Disse ting står på vores website, de stod i den mail, vi sendte dig, før vi ændrede dit abonnement og de stod i den disclaimer, du har accepteret. For at være ærlige, synes vi, det er et super tilbud. Du får gratis software, du ellers skulle have betalt 200 kr. for om året.

Hvis du ikke ønsker at have SPAMfighter beskeden og reklamer, så kan du vælge at købe SPAMfighter Pro.
Oven i købet får du et mere effektivt spam filter og der er en rigtig god rabat hvis du køber en licens på mere end et år.
Du kan købe den her: http://www.spamfighter.com/Lang_DA/Payment_Choose_Product_PRO.asp

Vi håber, at du vælger en løsning, du bliver glad for.
Vi prøver blot på at hjælpe folk med deres spam problemer og samtidigt få en forretning til at køre.