Hartelijk bedankt voor uw e-mail.

Er is maar één downloadbare versie van SPAMfighter: de proefversie van SPAMfighter Pro.

Na 10 dagen wordt u automatisch omgezet in het gratis Standard abonnement (met enkele restricties ten opzichte van Pro en mits u niet meer dan één emailadres in uw emailprogramma gebruikt). Als u een licentie aanschaft kunt u de extra functies weer activeren. Voor bedrijven is dit verplicht (of het programma moet verwijderd worden). Als u geen actie onderneemt behoudt u de gratis Standard versie. Deze versie heeft een kleine voetnoot met de melding dat u de gratis versie van SPAMfighter gebruikt, en een kleine vorm van reclame in uw toolbar.

U moet wel even bevestigen dat u particulier gebruiker bent in de pop-up die u krijgt vanaf de dag dat uw proefperiode verloopt. Op deze manier behoud u de gratis versie.