For at se nærmerer på dit problem har vi brug for nogle log filer fra din SPAMfighter.
* Gå venligst til Start -> Alle Programmer -> Fighters -> SPAMfighter - Indstillinger (SPAMfighter vil nu åbne op)
* Klik på Indstillinger i menuen og sæt et flueben i boxen kaldet: Udvidet Logning

Genstart din computer.

* Åben dit email program.
* Klik på Start/ Windows logo i venstre hjørne af skærmen -> Alle Programmer/ apps -> Fighters -> fightertools -> Spamfighter-> support tools-> Saml log filer

Dette vil danne en zip fil på dit skrivebord kaldet FighterLogs.

Send mig venligst denne zip fil, så vi kan hjælpe dig videre med at løse problemet.

Du kan nu slå Udvidet Logning fra hvis du ønsker at spare plads på din computer

Hvordan man sender filer som vedhæftelser:
* Tryk Besvar på denne e-mail.
* Marker de filer du vil vedhæfte og "TRÆK" dem over i denne e-mail.
* Filerne skulle nu være der som vedhæftede filer.