För att titta närmare på problemet du upplever behöver vi några logfiler från din SPAMfighter.

1) Gå till Start -> Alla program -> Fighters -> SPAMfighter -> Inställningar (Din SPAMfighter kommer nu att öppnas)
2) Klicka på Inställningar i SPAMfighter-menyn och sätt en bock i "Utökad loggning"

* Starta om din dator

3) Öppna ditt e-postprogram igen.
4) Gå till Start -> Alla program -> Fighters -> Fightertools -> Spamfighter -> Support Tools -> Samla loggfiler
Detta kommer att generera en ZIP-fil på ditt skrivbord som heter FightersLogs.

Skicka den här filen till mig genom att bifoga den till ditt svarsmeddelande till mig så ser vi på ditt problem.

Du kan nu gå tillbaka till SPAMfighter och avmarkera den utökade loggningen.