Steg 1 - Avinstallera den gamla versionen av VIRUSfighter
* Kör detta program:
http://download.spamfighter.com/VIRUSfighter/Tools/VFRemover.exe

Om du använder Vista bör du köra det med administrationsrättigheter. Du kan göra detta genom att ladda ner filen till ditt skrivbord, högerklicka på filen och välja Kör som administratör.

* Starta om din dator.

Steg 2 - Installera den nya versionen av VIRUSfighter
* Installera VIRUSfighter härifrån:
http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_SV/Download_Download.asp

Steg 3 - Aktivera din licensnyckel för VIRUSfighter
När VIRUSfighter är komplett installerat, aktivera din licensnyckel så här:
* Gå till Start -> Program -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter.
* När VIRUSfighter-menyn öppnas, klicka på Lägg till produktnyckel.
* Skriv in din produktnyckel i de 5 fälten
* Klicka slutligen på Lägg till produktnyckel-knappen.

Du kommer att få se ett meddelande som säger "Produktnyckeln är ogiltig eller använd." om du har skrivit in produktnyckeln felaktigt.

Vi rekommenderar att du uppdaterar VIRUSfighter och gör en komplett genomsökning av din dator när du har aktiverat produktnyckeln.

Var vänlig gör så här:
* Välj Översikt och klicka på Uppdatera nu.
* När VIRUSfighter är uppdaterat, klicka på Scanna i menyn till vänster och klicka sen på Starta full genomsökning-knappen.

Detta kommer att sätta igång en genomsökning av hela din dator och det kan därför ta en stund.