Stap 1 - Verwijder de vorige versie van VIRUSfighter

* Download en voer het volgende programma uit: http://download.spamfighter.com/VIRUSfighter/Tools/VFRemover.exe

Als u gebruik maakt van Vista, dan dient u het met beheerdersrechten uit te voeren. Hiervoor download u het programma en slaat u het op uw bureaublad, klik met uw rechtermuisknop op het bestand en selecteer Als administrator uitvoeren.

* Herstart uw computer

Stap 2 - Installeer de nieuwe versie van VIRUSfighter
* Download en installeer VIRUSfighter van de volgende pagina:
http://www.spamfighter.com/VIRUSfighter/Lang_NL/Download_Download.asp

Stap 3 - Activeer uw licentiecode voor VIRUSfighter
Wanneer VIRUSfighter is geinstalleerd kunt u uw licentiecode simpelweg op de volgende manier activeren:
* Ga naar Start -> Alle Programma's -> Fighters -> VIRUSfighter -> VIRUSfighter.
* Wanneer het VIRUSfighter menu zich opent, klikt op Licentiecode Toevoegen
* Voer uw licentiecode in (25 symbolen, 5 symbolen per veld):
* Uiteindelijk klikt u op de knop Licentiecode Toevoegen

Ontvangt u de melding ''Licentiecode is ongeldig of al in gebruik'', dan is de licentiecode foutief ingevoerd.

Wij raden u aan om VIRUSfighter te updaten en een complete scan van uw computer te laten maken wanneer u uw productcode succesvol geactiveerd heeft.

Doe het volgende:
*Selecteer Overzicht en klik op Update Nu.
*Wanneer VIRUSfighter heeft ge-update klik op Scan in het menu aan de linkerkant, en klik op de Start Volledige Scan knop.

Dit zal uw hele systeem scannen en dit kan even duren.