DRIVERfighter kan inte uppdatera drivrutiner på din dator om du inte har Systemåterställning aktiverad på den.

Följ guiden nedan för att aktivera systemåterställning.

På Windows 10:
1. Högerklicka på Start (nedre vänstra hörnet).
2. Klicka på "Kontrollpanelen".
3. Klicka på "System och säkerhet"
4. Klicka på "System"
5. Klicka på "Systemskydd"
6. Klicka på "Lokal disk (C)" och sedan på "Konfigurera".
7. Klicka på "Slå på systemskydd"
8. Klicka på "Ok och ok"
Efter detta är Systemåterställning aktiverad.

På Windows 7:
1. Klicka på Start-knappen, högerklicka på "Dator" och klicka på "Egenskaper".
2. Klicka på "Systemskydd".
3. Klicka på "Local dick (C)" och sedan på "Configure".
4. Klicka på "Återställ systeminställningar och tidigare versioner av filer".
5. Klicka på "OK" och sedan på "OK" igen.
Efter detta är Systemåterställning aktiverad.

På Windows VISTA:
1. Klicka på Start-knappen, högerklicka på "Dator" och klicka på "Egenskaper".
2. Klicka på "Systemskydd".
3. Placera kryssmarkeringen bredvid skivan "Local dick (C)".
4. Klicka på "OK".
Efter detta är Systemåterställning aktiverad.

På Windows XP:
1. Klicka på Start, högerklicka på "Min dator" och klicka sedan på "Egenskaper".
2. Klicka på fliken "Systemåterställning" i dialogrutan "Systemegenskaper".
3. Klicka för att rensa kryssrutan "Stäng av systemåterställning". Eller klicka för att markera kryssrutan "Stäng av systemåterställning på alla enheter".
4. Klicka på "OK".

Efter detta är Systemåterställning aktiverad