Gelieve uw computer te herstellen naar een punt voor DRIVERfighter door het openen van DRIVERfighter en klik op "Geschiedenis en Herstel" in het linker menu. Klik op de groene knop genaamd Driver Herstel.

Kies de meest recente datum waarop uw computer werkte en vervolg het herstelproces.
Na dit moet u DRIVERfighter waarschijnlijk opnieuw installeren als het er niet meer is. Voer een nieuwe scan uit en update een driver per keer, als u problemen heeft na het installeren van een specifieke driver dan moet u deze weer herstellen en plaats deze driver op ''Negereren'' U bent van harte welkom om ons te mailen met de informatie met welke driver u update problemen had.