Nej, bestemt ikke!

Det værste tilfælde er, at installationen mislykkes (ikke sandsynligt!), Og SEM lader spam komme igennem til brugerne. Med andre ord modtager brugerne den spam, de er vant til at modtage. Oven i det er SEM meget let at afinstallere helt, men vores gæt er, at du ikke vil have det efter at have prøvet det.

I bund og grund kan du sikkert installere den gratis prøveversion og teste den så meget, som du vil, uden at bekymre dig om nedetid eller andre komplikationer.