Nee, zeker niet!

Het worst case scenario is dat de installatie mislukt (niet waarschijnlijk!) En SEM spam doorlaat naar de gebruikers. Met andere woorden, de gebruikers ontvangen de spam die ze gewend zijn te ontvangen. Bovendien is SEM heel gemakkelijk volledig te verwijderen, maar onze gok is dat je dat na het uitproberen niet meer wilt.

Kortom, u kunt de gratis proefversie veilig installeren en zo veel testen als u wilt, zonder u zorgen te maken over downtime of andere complicaties.