Det kunne lyde som om, det ville hjælpe at ændre filterets følsomhed.
For at gøre dette, skal du klikke på 'mere' i din SPAMfighter værktøjslinie, vælge 'indstillinger' og derpå 'regler'. I bunden af det nye vindue kan du hæve følsomheden.

Vær blot opmærksom på, at det nu er muligt, at mails du gerne vil modtage bliver anset for spam. Derfor skal du den næste tid kigge SPAMfighter folderen igennem for ønskede mails, markere dem og klikke på 'fortryd', hvis du vil sende dem tilbage i indbakken.

Jeg håber, det løser dit problem!