In de nieuwste versie van Outlook voor Windows 11 kun je een bètaversie van "nieuw Outlook" inschakelen. Deze functie wordt niet ondersteund door Spamfighter en zal Spamfighter uitschakelen. Om ervoor te zorgen dat Spamfighter correct werkt, zorg ervoor dat deze testfunctie in Outlook is uitgeschakeld.

Om deze functie uit te schakelen, ga naar de rechterbovenhoek van je Outlook-programma en schakel de "nieuw Outlook"-functie uit.