Tak for din e-mail vedrørende din automatiske fornyelse af vores produkt(er).
Da du købte dit produkt sidste gang, eller måske den første gang, blev du gjort opmærksom på at dette køb ville blive registeret som en automatisk fornyelse, med mindre du fravalgte dette som blev vist i et tydeligt.
Denne information blev også mailet til dig efter købet var gennemført.

Vi benytter Cleverbridge som vores betalingsudbyder, som er registeret i USA og Tyskland, følger de alle love på dette område og vi ønsker at gøre dig opmærksom på, at SPAMfighter ikke er i besiddelse af dine kreditkort oplysninger.
Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, er vi glade for at kunne gøre dette for dig, og lad os endelig vide hvis dette er hvad du ønsker.

Du har naturligvis også selv mulighed for at opsige dit abonnement, som kan gøres igennem den mail du har modtaget fra Cleverbridge efter dit køb/fornyelse blev gennemført.