Als het installatieproces vastloopt, kan het probleem zijn dat uw Windows-installatieprogramma een 2. installatie start voordat de eerste is voltooid en op die manier blokkeert zodat de eerste de installatie voltooit. Probeer het opnieuw te installeren en kijk of er weer een tweede installatievenster verschijnt. Als dit het geval is, ga dan naar uw taakbeheerder (klik met de rechtermuisknop op een open ruimte op uw taakbalk en kies "Taakbeheer" of klik op Ctrl + Shift + Esc) en klik op het Windows-installatieprogramma dat het hoogst op de lijst staat / het minste MB geheugen gebruikt , en vervolgens op "taak beëindigen". Dat zou het mogelijk moeten maken 1. de installatie binnen enkele seconden te voltooien.