Nej, verkligen inte!

Det värsta fallet är att installationen misslyckas (inte troligt!) Och SEM låter skräppost till användarna. Med andra ord får användarna skräppost de är vana att ta emot. Dessutom är SEM mycket lätt att avinstallera helt, men vi antar att du inte vill ha det efter att ha provat det.

I första hand kan du säkert installera gratisversionen och testa den så mycket du vill utan att oroa dig för drifttid eller andra komplikationer.