Tack för ditt mail.  Jag är ledsen att höra att du fortfarande får skräppost.

Även när du använder SPAMfighter är det fortfarande möjligt att mottaga spam. Eftersom Spammare alltid utvecklar nya spam som kan slippa igenom filter som ex. vårt. Om du fortfarande tycker att du får mycket SPAM även fast du använder SPAMfighter kan ett val vara att öka känsligheten på ditt filter.

För att öka känsligheten på filtret gå till ditt SPAMfighter verktygsfält och välj "Mera" -> "Alternativ" -> "Filter Inställningar". Här kan du välja om du vill ha ex. en hård eller väldigt hård filtrering.

Men fortsatt gärna att blockera de spam som kommer igenom. Blockeringen gör att de blir rapporterade till SPAMfighter servern. Efter ett SPAM medelande har blivit rapporterat tillräckligt många gånger blir det borttagit från alla SPAMfighter användares datorer.